خانه / آموزش / نکات مهم در رابطه با عسل طبیعی و تقلبی

نکات مهم در رابطه با عسل طبیعی و تقلبی

شرکت یگانه زاگرس تلاش کرده است بااستفاده ازاطلاعات وتجربیات شخصی اعضاء شرکت وکتاب «عسل درمانی»نوشته دکترمسعودهاشمی نکات مهمی رابرای همه ی شماعزیزان ارائه  دهد.

امیدواریم موردپسندتان واقع گردد. «عسل به لیس»

متاسفانه اکثرمردم به علت نا آگاهی ،باورهاوعقاید غلطی دررابطه با راه های تشخیص عسل طبیعی ازتقلبی دارند.این باورها  وعقایدازنظرعسل شناسان و علم تغذیه به طور کلی مردود است.مهم تراینکه اگرعسل شکرک بزندفکر می کنندکه تقلبی است. ازطرف دیگربرخی اززنبورداران ازاین ناآگاهی مردم سوءاستفاده کرده وبااستنادبه کتابها وسایت های زنبورداری ادعا میکنند که عسل 100%طبیعی شکرک می زندوچون عسل ما شکرک می زندپس عسل ما طبیعی است.به این صورت مشتری را قانع می کنندومحصول خود رابا نام عسل کاملا طبیعی به فروش می رسانند.

البته دربعضی ازکتابها مثل کتاب دکتر شهرستانی آمده است که هرعسل خالصی شکرک می زند.منظورنویسنده این است که هرعسلی که زنبور درتولید آن نقش داردشکرک میزندحال چه عسل 100%طبیعی باشدوچه عسلی که ازخوراندن شکر به زنبوربه دست می آید.

 

عسل طبیعی

انواع عسل ازلحاظ میزان خلوص:

1- عسل 100%طبیعی: توسط زنبور از شهد گلهای طبیعت جمع آوری می شود.رنگ عسل بسته به نوع گل های منطقه متغیراست.خواص دارویی وغذایی آن بسیار بالاست.عسل طبیعی درنهایت شکرک می زند.

2- عسل نیمه طبیعی: از تغذیه زنبورها با شربت شکرونیزکمی ازشهدگل های طبیعت که توسط زنبوران جمع آوری می شود،به دست می آیدد.ارزش غذایی پایین تری دارد.عسل نیمه طبیعی نیز در نهایت شکرک  می زند.

3- عسل تقلبی: بعضی افراد بدون دخالت زنبور، با شکر و آب و اسانس ،خود به صورت پنهانی اقدام به ساخت عسل می نمایند و اقدام به عرضه آن با ادعای طبیعی بودن محصول می کنند.  نتنها هیچ ارزشی نداردبلکه مضر نیزمی باشد . عسل هایی که با گلوکز تجاری تولید شده اند (تقلبی)، هیچ گاه شکرک نزده و همانطور شفاف باقی می مانند. البته پس از مدتی مانند نبات رنگی به صورت یک پارچه سفت شده و حتی با چاقو هم نمی توان آن ها را از ظرف خارج ساخت.

روش تشخیص عسل طبیعی ونیمه طبیعی از عسل تقلبی

1- عسلی که توسط زنبور عسل تولید شده باشد از هنگامی که در دهان قرار می گیرد توسط مخاط دهان و رگ های زیر زبانی جذب می شود و این مسئله به خوبی قابل درک است. برعکس عسل هایی که دست ساز هستند مانند آب نبات روی زبان مانده و خیلی دیرتر شروع به حل شدن می نمایند. توجه کنید که با این روش نمی توان عسلی را که از طریق تغذیه زنبور عسل با شکر تولید شده را تشخیص داد.

حتما بخوانید :  آشنایی با دماهای حساس زنبور عسل

2- هر چقدر هم که رنگ عسل طبیعی ونیمه طبیعی روشن باشد، نمی توان از پشت شیشه آن چیزی را مشاهده نمود. به دلیل کلوئیدی بودن این عسل ها ، نور به طور مستقیم از آن عبور نکرده و تصاویری که از پشت شیشه دیده می شود بسیار ناواضح و نامشخص است، در صورتی که عسل تقلبی که از باتکا (گلوکز تجاری) تهیه شده مانند شیشه رنگی عمل کرده و به راحتی می توان اشیا را از پشت آن دید.

3- عسل هایی که با گلوکز تجاری تولید شده اند (تقلبی)، هیچ گاه شکرک نزده و همانطور شفاف باقی می مانند.

با این همه تنها می توان عسل های دست ساز را از عسل زنبور تفکیک کرد. اما برای شناخت عسل تغذیه ای هیچ راهی به جز آزمایشگاه وجود ندارد.

4- روشهای ساده موجود برای جستجوی تقلبی بودن عسل بدون ابزار آزمایشگاهی براساس مزه، چسبندگی یا خاصیت حلالیت در آب سرد می‌باشد. اگر قطره‌ای از عسل طبیعی یانیمه طبیعی در آب سرد ریخته شود، حالت چسبندگی خود را حفظ نموده و به سرعت حل نمی‌گردد، این حالت بیشتر در عسل خالص روی می‌دهد.

این موضوع به وضوح در مقابل نور در زمینه‌ای تیره قابل رویت است. اگر لبه‌های قطره یا رشته جریان باریك عسل در زمان ریزش از هم بپاشد، احتمالا عسل تقلبی یا حاوی مقدار زیادی آب است.

natural honeyasale taghalobi

کلام آخر:این شرکت هرگز انتظار نداردکه شما مشتریان گرامی عسل خود را فقط از ما خریداری کنید بلکه حداقل انتظار ما اینست که با مطالعه دقیق مطالب این سایت ومنابعی که معرفی می کنیم ، تفاوت های عسل طبیعی ،نیمه طبیعی و عسل تقلبی را دریافته وذهنیت  خود رادررابطه باچگونگی سناسایی عسل طبیعی ازدیگرعسل هاعوض کرده تااز گرفتار  شدن خود و اطرافیان در دام فروشندگان سودجو جلوگیری کنید.

حتما بخوانید :  ویژگیهای بارز نژاد کارنیکا

«عسل به لیس تولید وعرضه کننده مستقیم انواع عسل ،ژله رویال ،کندو وکلنی زنبورعسل»

                                                                                                «حق نگهدارتان»

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*